Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article



Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar olağan kapı kolu üzere olabilir.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı derunin insanların dumandan zehirlenmesine bariyer olan ivedili vaziyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı cemi kalaba olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

üste gene yangın merdiveni yönetmeliği gereği yangın merdiven kapılarının en azca yarkaloriın yapı dışına açılmasını ıztırari kılmaktadır. Kaçış merdivenlerinde döşeme düzeyleri de makul kriterlere birebir cereyan etmek zorundadır. Farklı teknik özelliklerle kaliteli bir malzemeyle tasarım edilmesi gereken yangın merdivenleri yangın merdiveni yönetmeliğine yakışır olarak mimarildığı takdirde olması muhtemel herhangi bir sorun zıtsında öncelikle güç eminğinize lakırtııcı bir teminat oluşturacaktır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari binası ilkin bulunmak üzere yararlanma amacına ve kullanan can adetsına bakarak tasarlanan kapıdır. Aynı anda birgani insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, mürtefi binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu düzenışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle tek katlı evlerde özümlemeı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme yangın kapısı sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlanır.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Antrparantez, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, münasip şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

TSE yangın bapsı içindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne başüstüneğuna karışmaz. Yangın Merdiveni Kapısı Sadece ortamında kullanılan malzemeleri hamiş allıkır ve bu şekilde teste bağımlı tutar.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların Yangın Kapısı dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapıları salt müstacel durumlarda binadan kaçışı elde etmek değil, aynı zamanda yangın kadar durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kadar yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine için yanmadan 120 dakikaya derece dayanabilirler. Tütün sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Acil çıkış kapıları olarak da hatıralan bu bapların kullanımı yalnız sadece her binada zorunludur. Dayanıklılığı yardımıyla yangının yayılmasını belli başlı bir müddet engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin ulaşma süresine kadar bugün kazanmanızı katkısızlar.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bunun sinein bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Binanın sineinden adiya namuslu nazil betonarme merdivenler dışında, bina haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif mukabillaşılan yangın merdivenleridir.

Kapılarımızda aksesuar olarak ölçünlü ürkü amerikan bar, duman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine bakılırsa kilitli karakol, ve maksut renk uygulanmaktadır.

Report this wiki page