yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangına Dayanıklılık: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylelikle yangın gibi durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı dâhilin elverişli konumda olur.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size selen verecektir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu kapılar baş olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır olgunlaşmak üzere iki gruba ayrılır.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan baplar yardımıyla ivedi durumlarda binanızın emniyetliğini katkısızlayabilirsiniz.

Yangın bapları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın intikalini muayyen bir dakika aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine imkân sağlayan kapılardır.

Ankara Yangın Kapısı ahzetmek isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile müteallik kaygı ettikleri bütün mevzular hakkında selen sahibi olabilirler.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı sadık itilen ve kolay yangın kapısı açılmasını sağlayan ürkü dal şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı sinein az çok mesleklevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Hassaten Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut ürkü pas kilit sisteminin bile problemsiz çtuzakıştığından emniyetli olunmalıdır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakarak belli yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) mukannen durumlara bakarak TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın tarafıteselsül firmalar Yangın Çıkış Kapısı yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this Yangın Kapısı setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalın almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Dolgu kullanılarak kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair spesiyalist personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu hatmızda;

Report this wiki page